Friends of Miss Nadya

20 January 2012

Macam-macam Lah kau nih!!

Assalamualaikum..



Sebenarnya Nad nak review blog jap lagi tapi tangan gatal nak buat entry pasal sewa tapak iklan di blog Nad pulak. Lepas tu nak approve kawan-kawan di Facebook lagi. 



Nad bukan merungut tapi Nad nak marah diri ni ha, GATAL sangat..Nad ingin mengucapkan Chinese New Year di bawa oleh iklan dari #PetronasCNY. Tambahan Nad ada berkempen Kalau kata Tidak pada Sup Sirip Ikan Yu Tapi kata yan Ya pada WWF. InsyaAllah,selamatlah binatang-binatang tu..



Blogwalking lagi,macam-macam nak dibuat. Nad pernah buat entry Aku Yang Tamak!! di situ dah nampak Nad nak semua benda dibuat dalam 1 masa yang sama. Video kuku perempuan menari datangnya bukannya dari You Tube. Dan selamat pengantin baru kepada sesiapa kahwin CNY ni dan kalau ingin pergi honeymoon pon boleh pergi tengok package dekat www.malaysiaairlines.com.



Jujur Nad tak sempat blogwalking kerana buat kerja  cari nama belia untuk Pilihan Raya tu nanti. Ok,15,000 orang dimana Nad harus lengkapkan butiran-butiran mereka. Ingat senang? Dalam keadaan internet superhero pantas lagi lah merumitkan. Kalau semua nama tu dapat dalam 1 klik tape jugak tapi kena cari asing-asing lagi.


 Tadi tengok iklan says dia bagi video Volkswagen bertukar menjadi Naga di You Tube. Siapa punya oren ni? Nad dapat 4 kotak buah limau mandarin taw!

Nad share gambar di bawah untuk anda semua hayati sampai lebam..^^






Ops terkeluar pualk gambar sinchan senget nih..

11 comments:

dyabunga said...

blh lah bg dya satu kotak..hehe

cikpuanhady said...

hihih..ingatkan nak review psl conan dah tadi..

dpt tak emel akak psl code banner?

nak mitak tlun, klik like kat http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150485833724677&set=a.10150463338364677.370360.232667634676&type=3&theater

thanks..

Pendamba Mawar said...

pandai dia buat entri.haha

Eza Boom Boom :) said...

tak pe, siapkan kerja nad dulu.. hihik..

Lia Irdelia said...

Nad yang semakin bizi..
heehhehe..

tlibat dlm pilihanraya eh?..

:)

Nurrul said...

hehehe.. takpe2.. step by step..
nanti semua dapat dilaksanakan :)

p/s : mesti ramai kawan yg request tuh :)

Eza Boom Boom :) said...

p/s: nad, memang suka kaler oren.. tapi untuk dekstop, Eza suka natural. hihi. :).

Nad, nak Eza ajar apa ek? hihi. confused sikit.

Eza Boom Boom :) said...

nak tanya, berapa nad tempah header tu dear?

smilenajah93 said...

sape nk kawin CNy nie kak ?? hehe ~ akk bile lagi nie , dh lame x mkn nasi minyak nie . hehee ~

Mishter Izwän said...

oh nad kerja ngan spr erh,? nad ke yang telefon sy tnye macam2 pasal spr tuh . hehehehe

Nisa Greennnpanda said...

name sy ade x dlm list yg nad wat tue? hehehe.. XP

thn nie kn 1st time nk ngundi.. kn nad kn? ^_^