Friends of Miss Nadya

13 January 2012

Update untuk pemenang #2

Assalamualaikum..
Sticky Post 5 Hari 

Sebelum itu saya meminta maaf bagi pihak nornadiah.com kerana terpaksa menarik cabutan di mana anda yang gagal menghantar detail sebagaimana Senarai Blogger Bertuah untuk Contest Klik Dan Like Fan Page sudah dikeluarkan.
Update untuk pemenang #1 sudah pun dikeluarkan untuk notis, tetapi ada seorang sahaja yang menuntut. Hari ini saya mencabut kembali undian menggunakan perkhidmatan random.org
Senarai Blogger Bertuah untuk Contest Klik Dan Like Fan Page Baru
Top Up RM20
Top Up RM10
Review blog di nornadiah.com 2 kali untuk 1 bulan untuk 3 blogger bertuah
Dari Sponsor INNOVATOR

Top Up bernilai RM5 untuk 4 blogger bertuah
1 Purse seperti di dalam gambar Purse Free Sapa Tak Mahu?? untuk 1 blogger bertuah
Kepada pemenang-pemenang dari nornadiah.com dan dari sponsor INNOVATOR yang mendapat Top Up, sila hantar butiran ke alamat email saya nor_nadiah@yahoo.com
  • Nombor anda dalam senarai peserta & link blog
  • Nombor telefon
Kepada pemenang-pemenang nornadiah.com yang mendapat Free iklan di blog di nornadiah.com selama 2 bulan & 1 bulan, sila hantar butiran ke alamat email saya nor_nadiah@yahoo.com
  • Nombor anda dalam senarai peserta & link blog
  • Nama Penuh
  • Coding Banner untuk iklan anda
Kepada pemenang-pemenang nornadiah.com yang mendapat Review blog di nornadiah.com 2 kali untuk 1 bulan, sila hantar butiran ke alamat email saya nor_nadiah@yahoo.com
  • Nombor anda dalam senarai peserta & link blog
  • Nama Penuh
  • URL blog untuk di review
Kepada pemenang-pemenang nornadiah.com yang mendapat 1 Purse dari Sponsor Purse Lovers Online (PLO) di atas, sila hantar butiran ke alamat email saya nor_nadiah@yahoo.com
  • Nombor anda dalam senarai peserta & link blog
  • Nama Penuh
  • Alamat
  • Nombor Telefon
Sekiranya ada pemenang yang GAGAL memberi respon sehingga 13 Januari 2012, kemenangan anda akan ditarik dan pemenang baru akan dipilih. Hadiah kemenangan juga TIDAK boleh dipinda atau ditukar. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh hantar ke emel ya!


25 comments:

❀ ERAH ❀ said...

tak dapat jugak...tahniah pada yg menang...bila lah no. 6 nak keluar ni...

azam said...

yeyeye...tak menang...hehehe

Oshin said...

alahai...oshin baru tengok senarai pemenang nih..terlepas pulak kesempatan topup rm20 tu huhu takde rezeki nampaknya...

Fatihah Salleh said...

saya dah hantar email smlm . dpat x ?

✿Ummi Myra✿ said...

nad, myra dah letak banner nad :)

akuamir said...

tahniah pade yang menang dan saya follow sini..
klo sudi terjah la blog sayaa.. :)

Lia Irdelia said...

uish..

4 hari saya x on9, macam2 cerita pun ada erk..
rugi2... hehehe..

Tahniah pada yang berjaya.. :)

Mr.Bacen said...

x smpat nk join....

Mishter Izwän said...

tahniah2, bertuah nye org tuhh!!!


eyh, tipu sy erh!!bkn temerloh then kt mane.?

superb.rara said...

Wah, saya menang topup! =D
dah send email. tengkiu :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats winners sumer.. ^_^

Mishter Izwän said...

hahaha, sy temerloh pun tak tahu kt mne cm ner nk lepak, sy jauh dr temerloh

smilenajah93 said...

eh , seingat saya saya dh hntarlah kak .. hmm .. xpelahh , xde rezeki ..:)

Ash Kyouhei said...

alhamdulillah ^_^

saya dah send email kak :)

starzieti said...

tahniah kepada pemenang. :)

cikpuanhady said...

salam..thanks & tahniah juga buat pemenang yg lain..me dah emel coding banner..

L said...

huhu.. tahniah pada yg menang.=)

Jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

diana said...

senarai kumpulan dah keluar..
http://www.dianarashid.com/2012/01/senarai-kumpulan-segmen-jom-tingkatkan.html

Fadzillah Kamarudin said...

menang iklan sebulan di blog...
tapi saya takda banner...
camna??

Original CikTeddy said...

wah..thniah2 pmenang :)

BeloG MTT said...

Tahniah pada pemenang ! :)

Phat said...

wah cabutan kali kedua pun paht x de lagi..x bertuah nya hehehe

Papa PUSS said...

salam


tahniah pada yg berjaya..;)

fazrulnoor said...

hello miss..ok nak jadi follower

Are-Tien said...

waa...tk sangka menang..tapi tak dapat hadiah pun,,hehe..tak tahu pulak... tak ape lah,,bukan rezeki..