Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

07 June 2012

Selepas booking flight Air Asia Online

♥ NANG IT if Like it ♥



Pada mulanya Nad memang Tak tahu booking flight Air Asia Online tapi sebab bos mintak Nad setlekan semua uruskan semua booking flight Air Asia Online ni jadi Nad kena lah usaha sampai berjaya.

Mula-mula pergi website rasmi Air Asia : www.airasia.com/my/ms/home.page

Setelah uruskan tiket penerbangan, korang akan dapat booking number melalui email yang korang telah berikan. Jadi email perlu betul semasa booking flight Air Asia Online.

Sebelum berlepas, kena amik boarding pass. Nad tak tak guna perkhidmatan kaunter check-in sebab Nad akan check-in sendiri di kiosk Check-in KL Sentral nanti.

Setelah Nad tengok Kiosk Check-in (English) New! Nad dah faham dan sekarang Nad tak risau dan pening kepala untuk booking flight Air Asia secara Online.

Nad dah tengok video di You-Tube untuk uruskan check-in sendiri untuk dapatkan Boarding Pass di Kiosk Check-in di KL Sentral nanti..





Details Blogshop Meimei Clothing:
Meimei Clothing
 Klik SINI untuk online shopping
dress Muslimah LONG DRESS
SLEEVE LACE[HOT] atau skirt.

 Sekiranya berminat untuk
masuk ruangan ini,jom jadi
salah seorang pengiklan
Nad.Klik >> SINI <<
untuk lihat Pakej 

Semua entry Meimei Clothing
Klik >> SINI <<

9 comments:

.*.WiE.*. said...

Alhamdulillah.. akhirnya berjaya juga Nad ye.. Nad boleh jgk buat web check-in kalau nak .. lagi mudah.. boarding pass kita leh print sendiri.

Sweet ;) said...

CEWAHHH ..
KAK NAD ,
kite nak pi Paris..
book kan 1 ticket ;) HAHA

Hanif said...

dulu selalu juga booking tiket boss jepun aku...

fiQRa said...

ehhh kak nad nk naik flight ke mana? nak ikut. hehe

Masz Sidek said...

lepas ni... kalau nak naik flight..
senanglah nad nak booking sbb dah tahu caranya... :)

Masz Sidek said...

lepas ni... kalau nak naik flight..
senanglah nad nak booking sbb dah tahu caranya... :)

alin said...

lepas ni asal beli tiket leh lah online kan ..


Entri terbaru saya..
http://alindanblog.blogspot.com/2012/06/library-di-mata-kanak-kanak.html

wan niahix said...

semoga berjaya kak Nad... hehe... ^_^

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

kaishin said...

book tiket nak terbang ke mana nad? nak ikut boleh tak :D