Friends of Miss Nadya

07 June 2012

Tak tahu booking flight Air Asia Online

♥ NANG IT if Like it ♥



Bos belanja pergi Langkawi next week.. Semalam Nad booking tiket flight secara online. Puas jugak lah masa mula-mula sebab tak tahu bila tengok waktu tiket ada yang murah dan ada yang mahal.

Habis Nad contact mak cik Nad yang berada di Labuan untuk tanya pasal booking tiket flight ni sebab mak cik selalu balik KL..

Bos and the geng gerak ke Langkawi 22-24 Jun 2012.
Nad dan beberapa orang lagi 23-25 Jun 2012.
Staff dan isteri 24-26 Jun 2012.

Semua yang pergi 17 orang dan total harga tiket RM4804.20


Sekarang Nad dah tahu nak booking flight secara online dan Nad gugup nak naik kapal terbang ni sebab memang tak de pengalaman langsung naik kapal terbang..


13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui tak tau cara on9 coz kwn yg buatkan..hihi..

nek flight rasa gayat tp besh! slmt melancong dear..

Nyamuk Terbang said...

xpnh pn naik flight apatah lg nk booking tiket..sumpah xpndai

J.Syazwana said...

dulu mase kite pergi cambodia lagi lah sorang2 naik flight. fuhhh memang neves gila. huhuhu. tapi bila flight dah start fly dah ok sikit. hehehe

Cik Fie said...

salam .. jangan lupa giveaway yg palingggggggggggggg hebat ni tau ! :) => http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_26.html

Misz Mieza said...

Selamat terbang! Hehe.. =)

Masz Sidek said...

sy pun tak pandai sangat nak booking on9 ni...

hehehe... kali pertama sy nak kapal terbang thn lepas...
kali kedua... blm tahu lagi bila...

Rafflesia™ said...

selamat bercuti :)

maszull said...

assalamualaikum Nad...wah !!! first time naik kapal terbang yer moga bergembira di Langkawi nanti yer...

Cik Purple said...

wah.. kak nad nak pegi langkawi la.. hehehe.. bestnya! :D

p/s: template apa tuh kak? em btw, nak tnya.. cmna akak buat yg button follow instagram ngan twitter kat sebelah tu? hehehe. nak jugak.. ^^

Amirah Adnan said...

bestnye nak g langkawi.. selamat melancong dear!

Fazi Isma said...

wah!! baru trdetik nk g langkawi... nk cokelat =D

alin said...

wah, selamat jalan nad ;)


Entri terbaru saya..
http://alindanblog.blogspot.com/2012/06/library-di-mata-kanak-kanak.html

wan niahix said...

wow, ramai nye pergi... ^_^

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-