Friends of Miss Nadya

14 July 2012

Jom Buat Duit Dengan Blin.Gd

♥ NANG IT if Like it ♥



Apa tu blin.gd ?? Dia sama je dengan ChurpChurp & Says.my ni.. Tetapi blin.gd berbeza di mana Ganjaran untuk anda lebih tinggi dari ChurpChurp & Says.my.

Tidak di nafikan yang Nad dah cash out ChurpChurp & Says.my dah masuk dua kali di mana korang tak payah nak bertungkus lumus sebab kita cuma share iklan kepada kawan-kawan FB atau Twitter korang..


Nad baru je join dua bulan dan earning Nad sekarang ada RM65.50 dan Nad masih belum boleh cash out kerana mesti cukup RM100 untuk cash out ..

Korang akan mendapat antara RM1.50-RM3 untuk setiap kempen. Untuk setiap yang join blin.gd ni korang akan dapat RM1 - RM2. Tetapi untuk pengguna Facebook Baru memang tak boleh dan pengguna Twitter yang follower nya kurang dari 10.

Jika korang mempunyai sebarang soalan bolehterus bertanya di info@blin.gd.


blin.gd ni straight sikit sebab 5 benda yang tak boleh buat sebab jika buat, earning korang tak sah dan tak dikira. Ini adalah list di mana korang JANGAN buat :
  • Klik link korang sendiri
  • Buat akaun sendiri banyak-banyak.
  • Jangan kongsi di Fan Pages atau Akaun Facebook orang lain.
  • Jangan buat event di Facebook untuk promot link korang.
  • Tidak buat ayat yang boleh mendatangkan kekeliruan yang tidak tepat dengan destinasi kempen.
Jom join blin.gd sekarang untuk mendapat mata ganjaran !!

Korang boleh buat pilihan sendiri, nak daftar blin.gd guna akaun Twitter atau Facebook.

Jika menggunakan Facebook, senang je.. Go to App dan klik Allow..
Jika korang guna Twitter, Authorize Blin.gd Malaysia dan masukkan username & juga password.

Dah siap, korang boleh share iklan blin.gd sebanyak mana pon korang suka..



Details Blogshop Ladies Fashion :
  
Ladies Fashion
 Klik SINI untuk online shopping
dress atau skirt dengan harga yang
berpatutan.

 Sekiranya berminat untuk
masuk ruangan ini,jom jadi
salah seorang pengiklan
Nad.Klik >> SINI <<
untuk lihat Pakej 

Semua entry Ladies Fashion
Klik >> SINI <<

2 comments:

shida'R said...

yup shida dah pakai blin.gd nih dah penah merasa duit blin.gd nih hehee ;) jom2 join...!!

Hanif Idrus said...

Menarik ini!!