Friends of Miss Nadya

05 July 2012

Sugar Glider Nad dah dijual..

♥ NANG IT if Like it ♥



Bukan Amajiro yang kena jual tapi anak dia yang kena jual... Gambar Amajiro kat atas ni masa Nad mintak dia posing sebab nak capture untuk instagram Nad.. Amajiro memang pandai posing tau sebab tu Nad geram rasa nak gigit-gigit jer.. - Jom follow Instagram Nad!!


Kak Zie pon suka kan Sugar Glider rupanya..even Nad tak pernah bersua muka dengan Kak Zie tapi Nad suka baca blog Kak ZieKak Zie sekarang preggy taw, tak sabar nak tunggu baby Kak ZieSemoga semua di permudahkan.. Amin..

Kak Zie stay jauh, kalau dekat Nad send kat akak..:D

Sleeping Pouch tu Nad baru buat pada hari tu, tak sangka tu last dia duduk dalam sleeping pouch Nad buat

KaDumi dah selamat di addopt oleh Hazzuan HelmiHazzuan Helmi kata adik dia yang nak sangat jadi Nad pon jual la dekat Hazzuan Helmi..

Tak dinafikan Nad menangis lepas tengok Kadumi tak ada dengan Nad.. Gambar terakhir Kadumi dengan Nad macam tak nak pergi je. Nad harap sangat Kadumi di jaga baik dengan Papa baru..
Sedih pon ada sampai kan papa dorang nak amik balik Kadumi ni tapi Nad kata biarlah dorang duduk dengan papa baru..

Gambar-gambar Kadumi selama berada dengan Nad di entry Bila anak Sugar Glider ku beraksi.. Nad nak menangis pon ada bila teringat Kadumi..






7 comments:

Nyamuk Terbang said...

mmg syg la sbb kita dh bela dia..dh mnja dgn dia kan

are_lin@yu said...

comel.tp ayu tak berani pgang..hehe

msredcheesecake said...

best la... camne nak pastikan dia tak hilang? atau tak tinggalkan kita?sesat ke?

Arra Ahmad said...

comel..:)

misshannajr said...

bgs la nad suka binatang comel2 camni...akak nak pegang geli sebab kecik lg pun ntah seram jer rasa hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mesti sgt sedihkan..hmm..

Zie Madini said...

ooo anak dia yg di jual rupanya..hehehe. Psstt..tu arr kan. syg kita ni dok jauh, kalau tidak...akak yg rembat anak si sugar glider tu dulu taw. hehehehe

sgt comel nk mampos menatang ni ah...hikss :D