Friends of Miss Nadya

15 November 2011

Review Follower 2000 | Miss Nadya Punyer Blog

Assalamualaikum...


Nampak macam terlewat sebab tadi sibuk sikit banyak kerja nak setle. Lepas tu blogwalking ke merata tempat dari Bloglist Miss Nadya. Sambil tu nak buat entry penghargaan kecik untuk mereka yang ada buat entry untuk nad..(Entry tak siap lagi)

Semalam nad ada Review Follower 1988 sebab nad teruja dengan tahun lahir nad. 15 April 1988.

Alhamdulillah sekarang follower nad dah lebih 2000, nad tak sangka pon sebab nad tak pernah target 2000 follower dalam masa 7 Bulan, 1 Minggu & 1 Hari.


Nad pon tak pernah bangga dengan semua ni sebab pada nad, memang lah follower tu penting tapi nad hargai orang yang rajin datang kat blog nad dan baca entry nad macam mereka di entry Bloglist Penghargaan Buat Mereka

Nad hanya mampu ucapkan terima kasih buat korang semua yang sudi follow blog buruk ni tanpa di paksa keras oleh nad..^_*

Jom terjah beliau..


Ada someone tanya nad,macam mana nak dapat follower cepat macam kak nad??

Tips tu semua da ri nad sebab nad amalkan semua dari Tips tu..^_*

RM100 Cash??Nak Jugak?? Jom Join Contest Ni..^_*

Photobucket

10 comments:

tiefazatie said...

wah..tahniah2..=)

innovator said...

ha2..terase la plak..tp..anyway tq la ek,byk tunjuk ajar..haha..tq tq.

ceriteraliyana said...

c0ngratulations!!!

Ku Azhar said...

waaa!! tahniah2 :)

Lia Irdelia said...

wah... congrate nad...
teruskan usaha.. :)

ieyza afieyna said...

wah..cepat betul follower kak nad naik ye.. tahniah2.. ;)

Yana Houry said...

wow..tahniah miss nadya...dah 2 ribu lebih...

minah senget said...

congrats pada beliau...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear!

aimie amalina said...

pergh!
dah 2000
besssnyeeeee
tahniah!