Friends of Miss Nadya

23 December 2011

Bonding Pouch Pink Dan Sleeping Pouch Pink



Assalamualaikum..

Sebelum nad bercerita nad nak ajak kawan-kawan yang belum join Bloglist Miss Nadya tu ye, ajak kawan-kawan lain join juga. Nad dah senaraikan diorang join tu di di blog "Bloglist Miss Nadya"
Thanks kepada yang dah komen Entry Menangis nad semalam. Tak tahu nak cakap macam mana dah. Kejap lagi jumpa bos. Nad tak takut sebab nad tak buat salah. Nad memang anak Manja sebab semalam masa nad menangis. Mak Abah & En.Boyfie puas pujuk suruh nad tenang..:'(

Tak di nafikan mata nad semakin sepet selepas menangis tak tentu hala semalam..


Dah, berhenti membebel. Nad nak sajikan gambar buah hati yang mampu menghilangkan kesedihan nad..

RM0.20 untuk Zero, RM0.20 untuk Ramadhani, cukup ye anak-anak mummy..:)
Mummy love both of you Zero & Ramadhani


My Hero is Zero menenggek dekat pinggang mummy..:)


Ok, nad ada beli Bonding Pouch Pink Dan Sleeping Pouch Pink baru..Shopping untuk anak-anak dah. Semuanya pink colour. Haruslah kan sebab mummy suka pink..:)

Floral Neo beli dari Mummy Neon di Bonding Pouch Sugar Glider For Sale !!

Bonding ni harganya RM30 je siap postage..:)


Yang ni nad tak tahu apa nama tapi Kain di luar cutton dalamnya warna hitam dan lembut..si entry Stock Update 

RM31 je siap postage..:)


Akhir sekali Sleeping Pouch tempat tidur dia. Di beli dari Wida Shah di sleeping pouch for sugar glider

RM15 siap postage..:)


Amacam cantik kan?? Duit pon cantik..:)

Sleeping Pouch lama dari Andaq pulak gambar bola ragbi, bola besbol dan juga bola keranjang..:)
nama pon lelaki kan?? tak kan andaQ nak beli warna pink..:)

Baru je basuh sekali..:)



Nak tengok tak anak nad tidur macam mana??

Si Zero hempap Ramadhani..Ekor mereka terikat dengan ekor lain..:)


Tag :: Mana nak cari Bonding pouch murah?? , Bonding Pouch Murah, Sleeping Pouch Murah..:)


14 comments:

Siti NuruL Ain said...

hurm..best ke bela sugar glider nie..macam berminat, tapi takot tak dapat jaga.. just suka je tgk orang bela..untonglaa zero and ramadani ada katil baru.. hehee..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comelnya anak2 mama..opss..

heheh..cute la plak..

Cikpuan rara said...

sugar glider paling murah bape eh.

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

sweetnye diaorg tido....tu dia shopping utk anak2 tersyg..;)
p/s:dengki nak jatuhkan org ni,sampai masa diaorg yg akan terjatuh...kalau akak kat tmpt nad mesti akak nanges gak...;(

Amirah Adnan said...

erk.. mcm hamster la.. tak geli ke? hehe

Nisa Greennnpanda said...

hehe..comelnye anak nad nie..

penah try pegang sugar glider kwn, bulu die sgt lmbut kn?? tp die mmg suke berak eh? coz kwn nye tue asyik berak aje..

smilenajah93 said...

wahh !!! giler lahhh ~ manja tak kak nad ?

Farah Alyaa said...

alolo...comelnye..teringin nak bela sugar glider...

aimaniman said...

sanggup berabis demi anak2 walaupun bukan anak sendiri... tu le sifat keibuan sebenar

emy zulaiha said...

wah dah ade due anak! comel lak tue..haha emy tak pernah pegang..mmg penakut binatang emy nie.hehe kesian kan.

Miss Volvo said...

wawawa srnok kan ada sugar glider!!

Nisa Greennnpanda said...

nad..lgu Bruno Mars yg awk ckp lirik xelok tue, tue lg It Will Rain, hehe.. bkn Count On Me.. ^_^

Juliet_iRa~" said...

comelnyaa ramadhani!zero pon...heee...;p

btol gak tu..kena tunggu diorang besar la kan?

psss : nad, camne jumpa bos dah kan?

Anis Hanani said...

Assalamualaikum akak =D
Sya ada bela suggies ni tapi sya da fobia nak pegang sebab dya asyik pee&poo je kalo duduk dkt sya..mcm mna ni =(-tolong yerr