Friends of Miss Nadya

04 January 2012

Grapevine By Nuffnang

Assalamualaikum..


Salam sejahtera, mari bekerja bersama-sama saya untuk mendapat hadiah daripada Grapevine By Nuffnang ni ya kawan-kawan..

Sekarang, semua boleh kongsi! Klik pada platform sebelah pada Grapevine yang tertera.

Ingin kongsi pada rakan? Copy URL yang tertera dibawah, selepas itu anda semua boleh kongsikan di Twitter, Facebook, dan juga email.

Sangat senang dan mudah untuk dapat duit. Walaupon RM0.20 tapi siapa yang nak beri kan? Betul tak?
Anda semua boleh lihat duit bertambah macam pokok yang tumbuh daunnya! Tapi anda perlu letak email address di mana anda dapat tebus reward anda..:)

Alhamdulillah rezeki tahun 2012.. Churp Churp sudah Cash Out, Says.My Sudah Cash Out & Nuffnang pun sudah Cash Out. Says.My je yang masuk direct ke Maybank saya.. Nuffnang & Churp Churp memberi Cek..:)

Bloggers earn through :
1. Number of visit ::

2. Number of clicks Ads ::


Nuffnang memang adil dan saya tak sabar nak tunggu cek dari semua sebab nak pakai I Phone 4 S..^_^
En.Boyfie Pasti cemburu ..Wink Wink..

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,apa ni dear?

smilenajah93 said...

lepas ni boleh blnja saya :)

azam said...

klik²..........
20 sen

zahidahwahid said...

syoknya dia masyuk..masyuk...belanja saya...hehehe

http://www.zahidahwahid.com/2012/01/4882/

fiQ'Ra said...

untung kan buat blog ni.. tapi kak nad lagi hebat.. hehe.. anyway blog kak nad dah lain laa.. hehe

Cik Chokie said...

wahh untung la :D

starzieti said...

bestnya ! :D

sticker_getah said...

mcm best jek...

Nisa Greennnpanda said...

lame xjmpe grapvine, hehe..

wah, blog nad dh lain.. ^_^

bloghok said...

FEWITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT