Friends of Miss Nadya

07 January 2012

Senarai Blogger Bertuah untuk Contest Klik Dan Like Fan Page

Assalamualaikum..
Sticky Post 5 Hari

Dengan lafaz Bismillah di sini saya ingin mengucapkan Tahniah kepada Blogger yang berjaya dapat hadiah untuk Contest Klik Dan Like Fan Page. Kepada yang tak dapat apa-apa itu jangan bersedih ya..:)

Cabutan bertuah menggunakan perkhidmatan Random.org .

Di sini saya ingin memohon maaf juga kerana lewat untuk mengeluarkan entry ini kerana semalam saya ke Puchong Perdana, tu saya akan cerita di entry seterusnya..:)


Hadiah dari nornadiah.com sendiri ::

Top Up RM30
Top Up RM20
Top Up RM10
Top Up RM5
Free iklan di blog nornadiah.com selama 2 bulan untuk 5 blogger bertuah
Free iklan di blog nornadiah.com selama 1 bulan untuk 5 blogger bertuah
Free iklan di entry blog nornadiah.com selama 1 bulan untuk 3 blogger bertuah
Review blog di nornadiah.com 2 kali untuk 1 bulan untuk 3 blogger bertuah
Dari Sponsor INNOVATOR

Top Up bernilai RM5 untuk 4 blogger bertuah
1 Purse seperti di dalam gambar Purse Free Sapa Tak Mahu?? untuk 1 blogger bertuah

Kepada pemenang-pemenang dari nornadiah.com dan dari sponsor INNOVATOR yang mendapat Top Up, sila hantar butiran ke alamat email saya nor_nadiah@yahoo.com
  • Nombor anda dalam senarai peserta & link blog
  • Nombor telefon
Kepada pemenang-pemenang nornadiah.com yang mendapat Free iklan di blog di nornadiah.com selama 2 bulan & 1 bulan, sila hantar butiran ke alamat email saya nor_nadiah@yahoo.com
  • Nombor anda dalam senarai peserta & link blog
  • Nama Penuh
  • Coding Banner untuk iklan anda
Kepada pemenang-pemenang nornadiah.com yang mendapat Review blog di nornadiah.com 2 kali untuk 1 bulan, sila hantar butiran ke alamat email saya nor_nadiah@yahoo.com
  • Nombor anda dalam senarai peserta & link blog
  • Nama Penuh
  • URL blog untuk di review
Kepada pemenang-pemenang nornadiah.com yang mendapat 1 Purse dari Sponsor Purse Lovers Online (PLO) di atas, sila hantar butiran ke alamat email saya nor_nadiah@yahoo.com
  • Nombor anda dalam senarai peserta & link blog
  • Nama Penuh
  • Alamat
  • Nombor Telefon

Sekiranya ada pemenang yang GAGAL memberi respon sehingga 7 Januari 2012, kemenangan anda akan ditarik dan pemenang baru akan dipilih. Hadiah kemenangan juga TIDAK boleh dipinda atau ditukar. Jika ada sebarang pertanyaan, boleh hantar ke emel ya!

21 comments:

Phat said...

tahniah kepada pemenang

CekbOlat-bOlat said...

tahniah ^^

Nabila Medan said...

congrats ^^

fieda said...

ALHAMDULILLAH..SAYA DH EMAIL
fieda.rafli@yahoo.com

SyUhAdA said...

yeay..dpt iklan free..nnti syu send emel ye..


p.s: x baca lh novel tu..xsmpat nak beli lg..huhu..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

tahniah kpd yg berkenaan..;)

ieyza afieyna said...

tahniah kpada pemeng :)

fiQ'Ra said...

kak nad.. bestnya diorang menang.. hehe,, tahniah semua :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kpd mereka semua..

Kongsi Apa2 Aje said...

pergh..best yer ley dapat hadiah...huhu.

admin nak jugak...ekeke (^_^)

salam singgah "sahur" sini :P

Nisa Greennnpanda said...

wah..bestnye diorg nie.. hehe..
congrats ye sumer..

Ayie Abas said...

tahniah pada yg berjaya..syabas ^__^

zahidahwahid said...

kenapa saya tak tahu pun? =_=
kalau diaorang tak nak hadiah bagi kat saya ya... kekekeke >.<
tahniah untuk semua pemenang...hehehe

Eza Boom Boom :) said...

taahniah kepada pemenang :)

Selendang Merah said...

taniah kepada yang berjaya..




hye nadya, td ada tanya macam mana nak letak lagu youtube dlm blog tanpa video kn...

*mula2 nad pi kat youtube n pilih lagu yg nad suka.
*Lepas tu nad kilik lagu tu..n dia akan keluar video macam biasa..
*Bawah video tu nad klik share..
* next nad klik embeb..
*Lepas tu tanda kn kotak "Use old embed code"
*lepas klik tu dia akn keluar kod HTML. Nad copy jew kod tu n paste kat post..
*Masa kad post tu lah nad erlu edit width 250 n height 25..
* oke dh ciap..:)

lau ada masalah bg taw yew..insyaAllah sm akan tolong..

Papa Mifz said...

tahniah pado winner..:)

* dah review alexa yer...:) dtg dari blog kak diana senyum-senyum...;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdulilah,dapat topup RM30..makasih nadya!

anitadiana said...

tahniah kepada semua pemenang....

nuha zahari said...

hey, nuha dah tukar link baru. harap dapat follow balik. thankyouu :)
duniacheriteranuha <-- lama

jejariberjiwa <-- baru :)

Nur Kiasatina ^_^ said...

congrat's n Thanksss !!~ Eh ,, akak .. Tina dah tukar link .. http://rock-secretonlinegurlzz.blogspot.com/

Fatihah Salleh said...

npe hadiah kita dari innovator xdpat lagi ??? dah lme dah bnde nie umumkan ~