Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

07 January 2012

Cek Dari Nuffnang Dah Sampai

Assalamualaikum..


Nuffnang, I Love You so Much..^_^


Alhamdulillah, cek dah sampai semalam tetapi tak boleh clear hari ini sebab hari ni sabtu. Bank mana pulak buka hari sabtu ni kan?

Saya clearkan pada bulan November 2011

gambar agak kabur kerana guna handphone murah.^_*


Alhamdulillah rezeki bersama-sama blog ini. Tambahan pula 29 Disember 2011 miss-nadya.blogspot.com sudah bertukar domain kepada www.nornadiah.com. Thanks En.Boyfie sebab sudi beli domain untuk setahun. Domain untuk tahun depan siapa pulak yang nak support ye? ^_^


Saya buka cek dengan rakusnya malam tadi, terus text En.Boyfie

Me :: abang! sayang dapat cek dari Nuffnang dah sampai
En.Boyfie :: eh ye ke sayang?
Me :: sayang nak beli I Phone 4 s lah
En.Boyfie :: owh, nak hadiahkan untuk abang ye?
Skrip di atas hanya rekaan. Saya panggil dia abang?? Erk! bukan-bukan *_*

Sebenarnya cek dari Nuffnang ini tak lah banyak sangat sampai ingin dapatkan I Phone 4 s cash kan? tapi tadi saya dah survey di www.maxis.com.my . InsyaAllah selepas clearkan cek dapat lah bergaya dengan I Phone 4 s baru..


Rezeki dari anak-anak.. Abaikan saya yang selebet! ..Gambar pagi tadi tu tahu!.. Pantang nampak saya paka bende bewarna pink..^_^ .. Yang dekat tangan tu Ramadhani, dia nak gigit jam yang saya pakai di tangan kiri tapi tangan kiri tengah pegang handphone.. Tu yang dia tengok macm nak terkam tu.





Tags :: Tutorial Churp Churp, Tutorial Says.my, Tip Blogging, Tips buat duit guna blog, Tips untuk trafic, Tips dapat BE dengan mudah, Tips Nuffnang, Clearkan Cek nuffnang.

27 comments:

dRopPuc!noo™ said...

:wow!! dapat i phone terus.. hebak3..
comel, tapi muka dia mcm scary nak terkeluor biji mata

Fakhruddin Aziz said...

tahniah...sy dah tak guna nuffnang sebab susah nak dapat...

shera haifa said...

dah smapai,,jeles2.. tp amount kita skit je..

CekbOlat-bOlat said...

grrr npe mcti ade sugar glider ><
huhu.. bia la kan blog awk kn? heheh *nyibuk je..

wahh buat blnje hntaran bolat boleh? kahkahkah

Yumida said...

beznyer....congrats....

Awie Omar said...

SYOK LAK TENGOK ENTRI NI.
HARI INI, AKU CITER PASAL EX-KUCING AKU.
HARAP SUDI LA TENGOK JAP.
http://awieomar.blogspot.com/2011/03/jangan-tinggal-daku.html

Mishter Izwän said...

best nye, siap bole beli i-phone lagi
tak lme lgi bole lah kumpul beli kereta plak, hehehehe

feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

Elih Japahar said...

Banyaknya income..:) happy blogging ye..

ecadwinkyasha said...

wahh..untunglah..eca ingat lepas leh cashout nuffnang nnti.nak try adverlets la.heehee

NasZ said...

tahniah2. dapat cek. hehe. terbaeeeekk!!

Mishter Izwän said...

kalau ade rezki lebih boleh blnje sy plak. hehehhee

Zul Fattah said...

wahh.. tahniah r wei.. aku xpernah lg dpat cek dr blog ni.. haha..

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..best yer dia..admin tak pernah merasa pun lagi "gaji" dari nuff...huhu

smilenajah93 said...

wow !! hebat ~~ blnjaa !! ~~ hehe ~~

shat_mashuri said...

tahniah2.. :-)

Mishter Izwän said...

temerloh je , tak de hal, sy duduk temerloh 2, awk temerloh brape. hehehe

misshannajr said...

rezeki nadia..alhamdulillah :))

cik violet said...

nk pnjm iphone nnt ea..hehe..

tahniah !


p/s : tkt tgk muka sugar glide tu..huhu

Siti NuruL Ain said...

tahniah la rezeki...saya tak pernah dapat pon lagi...

Siti NuruL Ain said...

tahniah la rezeki...saya tak pernah dapat pon lagi...

Nisa Greennnpanda said...

congrats Nad dear.. untung la dpt cashout.. sy nie tggu 1000 thn lg le..huhu~..

sumysya said...

sonoknya dpt cek kan...sya ni tk de tambah2 pun Be dr nuff..duk statik jer

❤MuRni DahLiA❤ said...

bestnyer...cmne nak iklankan nuffnang ni ek??..... huhuhuhuk...

Kongsi Apa2 Aje said...

bila dah dpt duit 6t..ley kamu beli SG 2 ekor lagi. tak gitu...huhu

p/s : jangan bela kucing kalau ada SG...hehe

ieyza afieyna said...

wah.. tahniah akk.. untung lar.... ;)

Lia Irdelia said...

wahhhh..
untungnyer...
msti bestkan.,,
berblog sambil dpt income sampingan..

:)

LidaRahim said...

wow mantap tu dik! siap leh beli iphone 4s tu hasil dr blog... best kan?

nanti gitao le kat ner atau cara nak tukar domain tu? akak pon nak berdot com gak :)