Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

19 February 2012

Cadburry Hazel Nut atau Roast Almond?

Assalamualaikum peeps!

Nad memang gila Cadburry. Pergi mana-mana nak jugak cadburry. Tak beli sendiri, nak yang FOC (Free Of Charge).

Macam Isnin lalu Nad dapat Cadburry free dari abang kerani tu sebab tolong gosok baju kerja dia.. Gambar di entry Arrived Kuantan allready..

Sebenarnya Nad suka dua-dua iaitu Cadburry Hazel Nut & Cadburry Roast Almond..:D


Tahu tak Nad beli barang-barang di atas semua total RM100?
  • Sebelah kanan sekali Nano White Intensive de-pigmentor untuk hilangkan jeragat-jeragat di muka mak. Memang berkesan tapi bengkok jugak sebab RM50 satu.. -.-''
  • Sebelah kiri tu pula Nano White Eye Brightener untuk Nad hilangkan lebam di bawah mata yang kian menggelap kerana Nad kuat berjaga malam..RM25.90 tak silap. Nad bengkok jugak sebab kena beli.. -. .-''
  • Sebelah kiri sekali Nad beli Caburry Hazel Nut yang besar bas.. Beli kat Tunas Manja Temerloh je. Harganya RM20.
Macam tak percaya zaman sekarang duit macam air. Nad pulak dengan gila makan coklat. Sebab nak ilangkan sedih macam coklat tu kot. Sebab bila coklat tu cair, sedih pon hilang..:D

Category::
Food & Girls Stuff

Blogger pilihan entry hari ini::



Travel, Resipi, Kerja sekolah & Tutorial semua di sini.Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

6 comments:

kaishin said...

tak suka cekelat hehe

Si BuDaK KaChAk said...

nape sdih je arini??

p/s: blanje sy coklat 1...ske gile dgn cadbury...sdap...

=)

Nisa Greennnpanda said...

sy plg suke cadbury black forest, hihi~..kacang2 nie xbrape gemar lak.. XP

fatinmyra Sweet :) said...

Kak Nad !
nk promote Nano White eh ?
Heeeeeeee

~ FaRaH izzAtY ~ said...

samela kite gile cadbury ^^ tapi farah suke cadbury dairy milk (: tak suke yg ada almond semua . hehe :B mahalnye nano white pigmentor tuh smpai rm50 O.O

fatin amalina husna said...

betul kan?? duit skang nie sng sgt mengalir..tarik sikit taw2 dah habis..>.<