Friends of Miss Nadya

18 February 2012

Twitter kena #Limit

Assalamualaikum peeps!

Hamik kau Nad,rasakan dah kene pulau dari Twitterjaya.. Twitter Nad dah kene limit. Dush Duhh. Baru first time kene limit sebab sebelum ni jeles tengok orang lain asyik kene limit jerk!

Contoh terdekat yang selalu kene limit @nyamukterbang46 atau di blog kita panggil Blog Nyamuk Terbang jangan marah yer atie..:D

Nad print screen dari Tweetdeck!
Print Screen dari Twitter
Tadi dapat tuit dengan Nabila Medan & Lyssa Faizureen kejap je sebab Nad dah kene limit pulak..


Amacam? Best lah kene limit. Kene lah tunggu few hours. T_T
Lari majuk ke blog.. Tadi baru je nyakat Lyssa yang Nad tak kene Limit lagi.. T_T


Ni lah padahnya bila berlagak.. Dah kene limit, padan muka ang Nor Nadiah!


Tapi sekarang dah boleh tuit balik. Setengah jam je kene limit..:D
Malam ni sambung tuit laju-laju sampai kene limit..:D


Tips twitter nak kena limit?

Tweet je laju-laju sampai lebam.
Tweet tanpa henti macam Nad buat.
Tweet banyak-banyak macam yang atas tu.

Category::
Twitter

Blogger pilihan entry hari ini ::



Adik Abby yang dah sangat sibuk sekarang. Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

5 comments:

Nabila Medan said...

kak nad kak nad.Huhu T_T

CekbOlat-bOlat said...

haha.. klau tweet byk mmg kene limit!
bolat selalu kena.. agagaga.. tpi takyah tguu hour2 la.. dlm 15mnit cm tu je dh okay..

Putry said...

lorhh tak best la kalau ade limit ni kan.. huu mujur fb tak de limit kehkehkek

MadNip said...

ingat kan lyssa je kena .. nad pon kena gak .. yes anip tak kena2 lagi ... masih dlm whitelist .. kuikuikui ~ =P

Nisa Greennnpanda said...

owh..ade limit eh twitter nie?
maklum la, sy xde acc twitter, ngehehehe.. XD