Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

17 February 2012

Review Blog #11

Assalamualaikum peeps!

Wah lama tak review sahabat blogger yang join segmen Nad Lalu..:D
Ada yang marah ke tak eh? Sorry Nad tak ada idea nak update. Asyik copy pasta je entry lama tak syok jugak. Nanti mula lah kata blog Nad ni bosan..:D

Jom review sahabat blogger #11


  • Beliau review blog nad >> DI SINI
  • Blogger perempuan dan menggunakan template Blogskin
  • Berat blog budaklollip0pcute.blogspot.com >> size :: 29.18 KB , load time :: 0.11 seconds , Average :: 0 Seconds >> Timbang berat blog anda di sini dan berat mestilah 100KB ke bawah..
  • Blog paling ringan Nad jumpa ..:D
  • Follower tak dapat tengok..sama macam blogger yang di Review #10.
  • Nad tak dapat tengok detail pon sebenarnya tapi Nad dapat rasakan blogger ni adik-adik lagi..:)
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Category ::
Review Sahabat Blogger

Blogger pilihan entry hari ini::

Qma Shop

Produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi..

Qma Shop #1 (5/2/2012) & Qma Shop #2 (11/2/2012)


Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
 


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

6 comments:

CikAnyss' :O said...

aw aw aw , berbangga header freebies saye direview gak , hehe

Mishter Izwän said...

cik nad bile nk review blog sy,?

Si BuDaK KaChAk said...

ok nk g terjah skang...

=)

Eza Boom Boom said...

jom kasi terjah blog dia :)

CikAnyss' :O said...

mish nad...!
bukan ri tu dah bgtaw ke ? hehe ,,
mula2 mesti guna mozilla firefox , 2. download 'screengrab' script *google 'screengrab' k .. 3. right click , save , complete frame :) done !

Qarr Jalil said...

review blog saya..:p
hehe
takdela..men2 je :)