Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

18 February 2012

Jom kita join Earth Hour 2012

Assalamualaikum peeps!

Nampak macam iklan tapi tak kesah apa tanggapan sahabat sekalian sebab bila adanya Earth Hour ni Nad teringat tahun 2010. Sebab Nad join Earth Hour di Capsquare

gambar pijam dari isoulde.blogspot.com 
Best sangat sebab semua tutup lampu selama 1 jam antara 8.30 - 9.30 pm. Tapi sekarang event Earth Hour 2012 dibuat pada 31 March 2012, masa 8.30 - 9.30pm. Nad join dari rumah je lah..:D

Kawan-kawan semua kena support event ni walaupon hanya dari rumah ye.

gambar pinjam dari google
Boleh tengok dari website www.wwf.org.my . Jadi tak salah kita support..


Category::
Event

Blogger pilihan entry hari ini ::

Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik dan harga yang sangat berpatutan..Pemborong pon boleh membelinya di sini..Click banner for more info..:)

Tudung Murah Collections #1 (4/2/2012) & Tudung Murah Collections #2 (12/2/2012)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

2 comments:

Gen2Merah said...

yaa, selamatkan Bumi kita... (",)

fatin amalina husna said...

yg lepas x smpat join sbb diorg x kasi ttup lampu..kali nie time dok kat umah nak join r..haha..
kdang2 syok gak dok dlm glap nieyh..