Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

18 February 2012

Buy Shoes Christy Ng

Assalamualaikum peeps!

FIY - For Your Information Nad memang gilakan kasut. Itu tidak dapat dibendung kerana Nad perempuan dan orang pendek memang kena nampak tinggi...:D

Adakah Nad akan tinggi macam ni?


Tak cukup tinggi lagi tu jadi Nad rasa nak shopping mopping di Christy Ng lah..:)



Boleh gila macam ni. Adoyai.
MYR 190 Free Shipping.
Fuschia Peek-A-Boo Pump


Kasut nikah mungkin? Bila nak nikah dan cari calon belum tahu sebab MFH tak jumpa-jumpa nad lagi..
MYR 190 Free Shipping.
Tie The Knot in Baby Blue Peep Toe Pump With Bow


Kasut jalan-jalan? MYR 150 Free Shipping.
Serene Gold Peep Toe Pumps With Gold Buckle 


Kenapa murah sangat? Hish habis lah bulan ni Nad gila Shopping On9..T_T
Nad,sila simpan duit anda tapi Nad nak salah 1 je dari atas, mungkin Serene Gold jadi pilihan Nad?

Category::
Girls Stuff

Blogger pilihan entry hari ini::



Dapatkan shawl 3 layer, Barang pre-loved, dan pashmina yang cantik di sini. Click baner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

5 comments:

kaishin said...

beli jgn tak beli ;)

Eza Boom Boom said...

tingginya kasut tu kak nas :)

fatin amalina husna said...

haha..husna dulu before masuk u kasut yg mnjadi keutamaan..mcm2 fesyen nak..skang nie baju plak..kah3..

Yana Libra said...

mahal~~~~

Miss Volvo said...

the last one cun gile heh