Friends of Miss Nadya

04 February 2012

Review Follower 3000 | Miss Nadya Punyer Blog

Assalamualaikum peeps!

3000 dah ke? Rasa macam tidak percaya pulak sambil malu-malu miau ^^


Daisypath Anniversary tickers

Nad ingat nak buat surprise dapatkan 3000 untuk genap setahun tapi Alhamdulillah ramai kawan-kawan support Nad dari mula-mula berblogging pada 7 April 2011. Memang penulisan Nad dulu dan sekarang jauh berbeza sebab dulu Nad tak tahu nak update apa. Buat blog baru pergi update lirik lagu.^^

Last Review Follower 2000 | Miss Nadya Punyer Blog  pada 15 November 2011

Teruja Nad dengan support kawan-kawan semua sebab tanpa kawan-kawan, sahabat-sahabat yang sudi baca dan follow blog Nad ni.

2 Bulan untuk 1000? Tanjat Ge girl..:D demm!

Jom terjah sahabat Nad di Follower ke-3000 pada 04 February 2012 ni..


Tak sangka ni sahabat lama Nad di mana dulu dia ada blog dan guna nama Cik Ceria. Tapi sekarang Eiya dah ada blog dan domain baru >> nurfarahiya.blogspot.com <<

Tak sangka kita jumpa balik kan sayang..:) Dulu Eiya menggunakan tema pinky gitu tapi sekarang untuk blog yang berwajah baru bertemakan purple gitu. Dulu Nad memang pernah review masa beliau menggunakan blog lamanya. Tak perlu lah Nad backlink sebab Eiya dah delete blognya itu..:)

Thanks lagi sekali sebab dear tak lupa kat Nad even Eiya ada blog baru...:)

Eiya,pinjam gambar jap..:D



Tips tu semua da ri nad sebab nad amalkan semua dari Tips tu..^_*

Category::
Awrd Follower

Blog pilihan entry hari ini ::

Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik dan harga yang sangat berpatutan..Click banner for more info..:)

Tudung Murah Collections #1 (4/2/2012) - Entry Review #1


Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini

13 comments:

jal said...

follower yang ke 2998 taknak wat review ke hihihihi

Si BuDaK KaChAk said...

wahhh.....3000 tu....ramainya...sy punye bru nak idop...hahaha

neway tahniah2....

kita kne la tlg antara 1 sama lain kn???

CikAnyss' :O said...

uwahhh , tahniah cik nad ,,. maju lah depa , hehe ..bape bulan je kan , moga berjaya macam lyssa secret

Gen2Merah said...

cik nad... 3000???????? wowwwwww... bagi2 lah tips macam mana nak tarik follower seramai itu.. huhuhu

Si BuDaK KaChAk said...

p/s : insyaAllah....amin....smoga dapat bersaing dengan cara sihat...

=)

Nabila Medan said...

congrat kak Nad! sentiasa support akk.btw ,nabila tag akk http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-by-ieqa.html

^^,

Eza Boom Boom said...

tahniah kak nad ;). Heee, laju je naik followers tu.. Bestnya ;)

Arra Ahmad said...

congrat nad..wah dah 3000.:)
ramai sokong nad

fiQ'Ra said...

yeahhh misi tak berjaya kak nad.. hehe.. follower tercepat 3000 lak.. :D


tahniah kak nad ;)

nur farahiya said...

hehe..thnx kak nad..hehe..
masih ingat lg ye warna tema eiya dulu..hehe :)

Lia Irdelia said...

wahhhhh.. sudah cecah 3000..
tahniah dear,,

happy for u,, :)

Nyamuk Terbang said...

wahh dh 3 ribu

RochelMayMei said...

Wahh,,Bagusnya dapat followers yg bnyk..Saya cuma 300+ jer..kecian kan saya.. :)