Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

30 May 2012

Jual sugar glider

♥ NANG IT if Like it ♥


Kamera tak berapa nak jelas sebab budak-budak ni tengah gerak-gerak.

Keputusan untuk let go anak-anak Nad si KaDumi & KaDumo ni buat Nad rasa nak nangis je. Tapi di atas kesibukan Nad sekarang, Nad takut dorang akan stress dan mengakibatkan kematian jadi Nad kena buat keputusan jugak untuk jual si KaDumi & KaDumo..

Sedih sangat sebab si KaDumi & KaDumo sangat manja dan ada kerenah tersendiri. Setiap malam tidur dekat baju Nad, lepas tu buat lawak bila kena kejar. Main nyorok-nyorok dalam baju.

Melayan kerenah dorang, dengar suara dorang Barking & Crabbing buat Nad rindu dan nak nangis bila memikirkan keputusan untuk menjual si KaDumi & KaDumo ni..:'(

si KaDumi & KaDumo sudah berumur 2 Bulan..

Tak di nafikan ramai nak mencari Sugar Glider murah dan Nad nak jual dengan harga RM250 untuk seekor, tapi Nad tak sampai hati sebenarnya sebab Nad treat dorang macam anak Nad sendiri dan bukan sebagai haiwan peliharaan lain...:'(

Mummy tak sampai hati nak lepaskan KaDumi & KaDumo..:'(



Blog Pilihan Entry Kali Ini:
Super Mini Bawal Shop
 Klik SINI untuk dapatkan
tudung bawal polkadot dan
bawal plain.. 

 Sekiranya minat untuk masuk
ruangan ini,jadi salah seorang
pengiklan Nad.Klik
SINI untuk lihat Pakej 

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mesti sgt sedih saat nak lepaskan mereka kepada tuan baru nanti..hmm..

Masz Sidek said...

sayang nye nak jual...huhuhu ;'(

semoga kadumi dan kadumo mendapat tuan yg baik macam nad...

syakirah izwanie said...

Nanti Kak Nad mesti rindukan mereka :) Tapi, ini keputusan yg baik. Nad pun busy kan. Hihi. Btw, comel nama dorang.

ain vanilla said...

comelnya . ^^

msredcheesecake said...

kalau akak anak dara dulu rajinla ada pets.... cute la...

dyabunga said...

sedihnya..kalau dya dh nangis2 dh terpaksa jual kt org lain..:(

p/s : kak nad!! header tu dya dpt free dri blog bunga hati mama... dia amik tempahan header..http://wwwmarina-arina.blogspot.com

Kongsi Apa2 Aje said...

salam singgah sini (^_^)

kalau bertukar "tuan" itu lebih menjamin "kesihatan" mereka, terima jelah..jangan disebabkan nad kurang masa, mereka yang jadi mangsa yer

setiap pengorbanan bukan bermakna kita lupa pada mereka (^_^)

Nyamuk Terbang said...

ala sayangnya

MISS Z BERCELOTEH said...

utk kebaikkan juga kan...

miss z tag sis

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-followers-blog-dan-twitter.html

Yana Libra said...

sayangnye kena lepaskan~ :(

kaishin said...

dah lama jaga mmg sayang nak lepas kan kan tp kalu tu je jalan terbaik, teruskan niat tu..harap dumo n dumi dpt tuan yg baik n caring..

shida'R said...

kena rela juga nad..huhuhu

Qaseh Gifts said...

kalau comel mcm dua ni, memang sedih nak let go... tapi pilihan nadya tu tepat. Mungkin ada yang dapat jaga mereka dengan penuh kasih sayang macam nadya nadya sayangkan mereka...


Jaket untuk Buku?

Zul Fattah said...

rugi r jual.. anak sendiri tu.. sbuk cam mane pun.. kena jaga gak

babycomel said...

takut la nak pandang sugar glider tu.. cam pelik bila dia pandang kita

Nisa Greennnpanda said...

ala..sdihnye nad, huhu~..

btw, rndu kat nad, lame sy xsinggah sni, hehe.. XP

amirul ilham said...

eh eh tupai terbang ka tu....

smilenajah93 said...

comel ! rindu mereka ! rindu akk juga :D

anitadiana said...

sayang nya nad..bukan ke nad sayang dia org...