Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

25 June 2012

Bila perempuan beli barang..

♥ NANG IT if Like it ♥



Dulu Nad pernah cerita yang Barang perempuan memang mahal kan? Tadi Nad pergi Watsons cari barang peribadi sikit. Uhuks..

Ada kekurangan dalam gambar iaitu ubat gigi Darlie. 9 barang je campur register member card berharga RM93.15 ..Tu lah barang zaman sekarang ni mahal betol.. Tak ada duit memang tak hidup la orang perempuan. Ihiks.. :p

Candle Light untuk perapi - RM16.90

Ubat gigi Darlie - RM9.45

Deodorant Rexona spray - RM7.90
( Nad beli warna biru sebab lagi wangi dari warna pink..)

Shampoo Sunsilk Pink - RM7.70

Ellips Pink - RM8.16
( Vitamin untuk rambut )


Silky Lips Magic Pink Lip Balm - RM17.82
( Bila pakai terus bibir jadi pink, Nad suka jadi Nad beli la dua untuk stand by boleh pakai lebih dari sebulan )

Kotex Style [ Overnight Wing 10 ] - RM5.30
( Ops! kena la stand by kan? biasa la girls.. :D )


Silkygirl Pure Smooth Presses Powder SPF 20 - RM7.92

Website Watsons : http://www.watsons.com.my/web/my/home
Facebook Watsons : Watsons Malaysia


Details Blogshop Meimei Clothing:
Meimei Clothing
 Klik SINI untuk online shopping
dress Muslimah LONG DRESS
SLEEVE LACE[HOT] atau skirt.

 Sekiranya berminat untuk
masuk ruangan ini,jom jadi
salah seorang pengiklan
Nad.Klik >> SINI <<
untuk lihat Pakej 

Semua entry Meimei Clothing
Klik >> SINI <<

11 comments:

Emy Ellyana said...

haah kan. .orang dapat gaji bole la belanje mcd

Fazi Isma said...

wanita xde duit mmg xthu la nk hidup cmne kak nad... hehehhhe

Nyamuk Terbang said...

kiter pn kalau shoping beratus jgk la

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 3390 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

deno said...

barang mesti nak yang pink kan? :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hrga skg mmg xtau nak kata apa dah..aish..

Cik Asma BLuppy said...

aah kan.. kos barang perempuan lagi mahal.. aishhhh.....

cikji said...

zaman skrg duit sekejap jer.beli brg ckit tapi bila bab membyr gurlppp

dyabunga said...

biasalah brg pmpuan..blm masuk makeup tu..eyeliner, maskara..hhihiih

Eza Boom Boom :) said...

wah, shopping brg keperluan.. hihi. p, tak sedar total harga nak capai rm100 kan..

fa farhana said...

Nak Duit Poket dgn guna FB tak??
RM0.15?? sikit kan??
Klik punya klik.. tak sedar, dalam bank dah ada RM250! hehehe.. Seronok laaaa...
daftar FREEE!..just promote jerr.... pastu boleh dapat RM 100 satu hari!...
JOM! ((((CUMA KLIK JE LINK DI BAWAH DAN ANDA AKAN TAHU))):)

KLIK PERCUMA Di: http://iklansticky.com/hop.php?ref=farahlove91