Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

20 June 2012

Mandulkan Sugar Glider

♥ NANG IT if Like it ♥




Sebahagian dari anak Nad sekarang dah besar tau. Jangan tak disangka-sangka Ramadhani pregnant lagi..:D

Kali ni kembar atau single tak tahu la lagi. Haish cepat jugak kalau start dah dapat anak. Kawan Nad nak beli antara KaDumo & KaDumi.. Sayang nak berpisah dengan cucu Nad ni.

Sabtu ni Nad fly ke Langkawi setelah booking flight Air Asia Online dan papa dorang yang kena jaga budak 4 ekor ni.

Balik semula ke tajuk entry mandulkan sugar glider?? Nad tak pernah terfikir pon untuk mandulkan dorang tapi ada jugak orang search mandulkan sugar glider ni.

Nad nak jual KaDumi & KaDumo segera. OOP 19 april 2012.. area Temerloh, Kuantan & KL ONLY.. ♥ !!~~

Sekiranya minat boleh cantact Nad terus di Facebook ye. Nombor telefon Nad PM je kat Facebook nanti..





Details Blogshop Ladies Fashion :
  
Ladies Fashion
 Klik SINI untuk online shopping
dress atau skirt dengan harga yang
berpatutan.

 Sekiranya berminat untuk
masuk ruangan ini,jom jadi
salah seorang pengiklan
Nad.Klik >> SINI <<
untuk lihat Pakej 

Semua entry Ladies Fashion
Klik >> SINI <<

4 comments:

Nyamuk Terbang said...

xbek rsa kalau mandulkan...ksian plak haiwan tue

Arra Ahmad said...

comel..tgah mencari juga bntg ni..:P

wan niahix said...

jgn mandulkan... bahaya...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

Cik Purple said...

jangan mandulkan.. sian dia kak nad.. tp napa kak nad nak jual KaDumi & KaDumo? tak rasa sedih ka? :(