Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

15 June 2012

Tak ada idea

♥ NANG IT if Like it ♥


sumber : merah itu jambu

Sebenarnya Nad tak de idea nak cerita kat blog ni sekarang sebab sekarang Nad tengah sibuk dok install application kat android kecik Nad tu ha..

Kereta pink yang di cilok dari blog merah itu jambu menandakan hati Nad sekarang tengah bebunga pink pink..owh owh..

Tadi Nad test Instagram Nad, di mana gambarnya asik pecah macam ni..


lepas tu test punya test pakai camera boleh pulak..


cantik tak laman opis Nad? Hihi tak de kena mengena langsung kan??


Setelah mendapat warning dari ehem ehem..Nad terpaksa menggembulkan pipi supaya kembali tembum seperti dulu. Sekarang nad dah kuat makan balik tapi badan tak naik-naik. Masih kekal 45kg. Apa Nad ngarut ni eh..adeh..


Blog Pilihan Entry Kali Ini
Tudung Murah Collection's
 Klik SINI untuk memborong
tudung ekspres, hijab di sini
semuanya ada..Dari saiz S - XL.. 

♥ Sekiranya minat untuk masuk
ruangan ini,jadi salah seorang
pengiklan Nad.Klik
SINI untuk lihat Pakej ♥



5 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

Nad jgn lupa follow instagram fi
@khairulsyarafi

Emas Putih said...

jom join contest.. http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/06/hari-ni-di-beri-seru-oleh-sahabat-ku

Misz Mieza said...

MM pun tengah berusaha nak naikkan berat badan tapi tak maunya.. Huhu.. Kurang selera makan.. Bila amik vitamin sama gak.. Takde kesan.. selera tak bertambah2.. Hewhew.. T_T

merahitujambu said...

eh bam2 nya dia..XD

Aishah Jahirah said...

maintain....tembamkan pipi dah la nad...hehee