Friends of Miss Nadya

15 July 2012

Bila Tudung Bawal Menjadi Fesyen..

♥ NANG IT if Like it ♥



Bila masalah bergolak, semua harus di selesaikan kerana lari daripada masalah yang di cipta dari diri sendiri tidak akan merungkai kesemua masalah tersebut.. Ok, sambung kepada tajuk entry lah yer.. Mulakan hari dengan senyuman dan hati yang tenang..:)

BlogShop - Online Hijab Store



Jom tengok Tudung Bawal 3 Tone dari BlogShop - Online Hijab Store

RM15 untuk 1 - 2 helai
RM13 untuk 3 - 4 helai
RM12 untuk 5 helai ke atas..

Nad pilih beberapa Tudung Bawal 3 Tone dari BlogShop - Online Hijab Store ni ye.. Kalau nak tengok sepenuhnya jom terjah  BlogShop - Online Hijab Store  terus ye..

Warna macam kopi ni Nad
rasa senang nak padankan dengan
apa yang kita pakai kan?

Nad memang kurang sikit dengan
warna kelabu macam ni ,
tapi  kalau padan dengan
apa yang kita nak pakai
menjadi je kan?

Warna pink hitam macam ni cantik kan??


Details Blogshop Online Hijab Store :
  
Online Hijab Store
 KLIK SINI untuk online shopping
di BlogShop - Online Hijab Store,
terdapat Tudung Bawal dan barang
Preloved juga..

 NOTIS IKLAN : Nad tutup
IKLAN setelah selesaikan
semua entry yang tertunggak,
SINI adalah pakej yang telah
Nad tawarkan.. 


keywords : online hijab store, online shopping, blogosphere, fashion and shopping, tudung bawal 3 tone, tudung bawal murah, tudung bawal, borong tudung bawal, tudung bawal plain, tudung bawal cantik

11 comments:

Rara Nasiha said...

Bawal senang nak pakai. sebab tu ramai orang suka :)

shiQin Az said...

kite pon bru tgh berjinak nk pakai tudung, and bawal is my first choice :)

Misz Mieza said...

Lawa lah kaler ala2 kopi tu.. =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

skg dah jd trend balik =)

dyabunga said...

kalau kelabu semua wrna kena.hhihi

Myideakini [dot] com said...

Assalamualaikum Nadiah...

MYideakini datang singgah & follow blog Nadia..Siap copy banner link lagi letak dalam blog MYideakini...jangan lupa singgah & follow blog MYideakini ye...

Moh le join segmen MYideakini...ramaikan lagi kenalan..

www.myideakini.com

Bulan Syurga Firdausi said...

lame die x jenguk sy :D heee

salam ramadhan kareemmm :)

SoLy SoLicious said...

wahh..chantik3.... ^^

Nor Ryhan said...

tudong bawal senang nk pakai <3
nice yg pink hitam tuh .

kaishin said...

selamat berpuasa nad :)

ain dzaya said...

pakai la pelik2 camne pun..last2 org berbalik pada tudung bawal jugak :">

Entri Bergambar | 6 Tips Blogging Awesome Nuffnang Blogopolis