Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

02 December 2011

Alhamdulillah, Feed & Bloglist Dah Update

Assalamualaikum..


Setelah penat bertarung dengan Zeus Blogger. Nad kembali dengan muka


mintak belas kasihan kerana 2, 3 kucing berlari hari yang lepas nad telah melepaskan bom atom membuat entry emo di Blog Tak Update & terpaksa mengorbankan nyawa Tukar Template Lain..



Setelah penat berlawan dengan zeus tengok blog nad rasa macam nak tertido pulak bila dah senja macam ni.


Alien Di Pahang telah menyerang tempat nad beberapa hari lepas dan kemudian dia meloloskan diri nya dengan membersihkan bulunya sendiri menggunakan klorok.



-

-
-
-


Okay,dah cukup nad mengarut.. thanks ya sebab sudi baca. Nad tersangat gembira di saat ini.

4 comments:

ieyza afieyna said...

mcm mane leh ok kak? lepas unfollow tu ye.. agaknye. kite x bole follow bnyak blog ke ye ? erm...


kak kucing tu memang bulu dia mcm tu ke ???

Lia Irdelia said...

hahhaa,
kretifla nad ni.. :)

diana said...

nad buat cemana ??

smilenajah93 said...

bulu kucing tu mmg macam tu ke ?? ke sakit ??