Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

28 February 2012

elektrik takde

Assalamualaikum semua..

Nad gigih untuk kembalikan ceria Nad yang dulu.. Sekarang umah tak ada api.. T.T

Sangat lah sedih sebab mungkin dapat online sekejap je..

Sekarang tengah pujuk mak dan abah untuk tido kat Kompleks Rakan Muda Bera. Tempat kerja Nad lah.

Tapi abah macam tak nak je.. T.T

Penat menyerang blogger tadi di ruangan Bloglist Nad..

Anak-anak Nad memang sukalah bila gelap gelita macam ni. Mungkin dia sangka dah tengah malam..

Penat juga taip entry guna Android ni kan. -..-"

Kejap lagi online sampai battery lappy habis..

Thanks semua yang sudi merempit ke blog usang saya ni..

Published with Blogger-droid v2.0.4

14 comments:

aisya said...

nad, sugar glider nak ade byk eh? nk pinjam sekor.. kite exchange nak, dgn kure2.. haha

Lia Irdelia said...

berjaya x pujuk abah?.,,
hehehe

✿Ummi Myra✿ said...

mmg penat taip gune android hehe, mse Myra gune asyik silap tertekan urup je hehe, susah kan syg, best lg la gune lappy kan kan? hehe


pindah umah besar sikit, tp sewa lagik huhu

^^eKaTiKaH^^ said...

memang payah kalau xde elektrek. lebih2 lagi kalau malam.. pehh, payah-payah :/

MyKeyPad said...

Aq taip blog gna hp java N5300 je. . .lg pnat Nad sbb ada limit chars. . . :(

Aishah Jahirah said...

la xde letrik ke nad...aisey xbestnye...terhad xtvti tetambah waktu malam.mau gelap gulita...;p

Gen2Merah said...

saya serang balas plak kat blog Nad.. eheheh.. kebetulan juga pukul 7-8 kat kawasan perumahan kami blackout.. huhuhu.. sama2 plak kita begelap kan

dyabunga said...

dya tak merempit tp dya berbasikal dtg kt blog kak nad ni...hehe.. kalau bawak anak2 dya g umh kak nad mesti dorang suka..gelap je..hehe

p/s : bunga sihat je..hehe:D

Amirah Adnan said...

takde elektrik mmg susah..

p/s: haa tu la.. kecik je nak taip entry..

Eza Boom Boom said...

black out eh?? huuhuu. tak pe tu kak nad. sekejab je tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

skg dah ok kan syg??hihi.

fatin amalina husna said...

alol0o..sian k.nad..
tp..kdang syok gak dpt bergelap..
klau kt rumah automatik akan dok luaq rumah amek angin..hehe..

Anonymous said...

dah ok blom lektrik kak nad ?

smilenajah93 said...

dh ok blom lektrik kak nad ?