Friends of Miss Nadya

28 February 2012

Blogwalking Jom!!

Assalamualaikum peeps!

Amacam? Nad nak meriahkan suasana ni.. Link blog siapa lagi belum ada kat Bloglist Miss Nadya ye?

Sila bagi link blog anda di sini untuk Nad letakkan link anda di sana..:)

Petang ni seperti Nad janjikan untuk Blogwalking kan??

Blog mereka akan dapat message dari Nad yang berbunyi ::

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)



Category::
Blogwalking

Blogger pilihan entry hari ini::



Jom masuk blog dak simple..Click banner for more info..:)


Ads HERE?Boleh tengok entry di Sini  

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

9 comments:

Mizz ErMa said...

kalo free2, sy pon suka jugak ber-blogwalking..hehe

Yana Libra said...

blog saya takde la..saya tinggalkan link kat sini leh? hehe~~

http://thesecretsofleonerz.blogspot.com/

ieyza afieyna said...

oo.. ptut la.. ade2 ayat tu dlm komen ieyza. hee.. ;)

CikAnyss' :O said...

untung laaa , hehehe ;)

✿Ummi Myra✿ said...

eh2, name blog kite pon ade kat situ hehe

Kongsi Apa2 Aje said...

o0o..patut ler datang blog admin ada "slogan" tu..rupanya2 ada ini...huhu

pape pun..mekasih coz letak blog admin dalam bloglist (^_^)

dyabunga said...

dya nk tingglkn link dya lah..hehe
http://yayabunga.blogspot.com

ubaidillah zulkefli said...

nk tersenarai dlm list jugakk!!
hahahahaha

smilenajah93 said...

padanlah kim dapat msg uh smlm .. hehe ~ xtahu pulak ade mende nie .. hih ~ tapi kim dah tak jadi pengomen tegar kak nad lagi daah :( wuwuw ~