Friends of Miss Nadya

20 February 2012

Happy Birthday Nuffnang 5th

Assalamualaikum peeps!

Ops, Nad bukan masuk event untuk Nuffnang 5th Birthday Bash tu sebab kalau Nad join pon Nad bukan dapat pergi dan Nad bukan kreatif mana untuk taip entry paling best untuk dapatkan tiket nak masuk Neverland Club tu..:D




Tak sangka dah 5 tahun Nuffnang beroperasi kan? Pasti banyak suka duka Nuffnang lalui. Nad berkenalan dengan Nuffnang baru 1 tahun. Walaupon Nad tidak pernah dapat join event Nuffnang tapi Nad tidak pernah lupakan Nuffnang sebab sambil berblog Nuffnang ada memberi sedikit ganjaran iaitu Earnings dari Buffered Earning yang bertukar menjadi Metered Earnings.

Selain daripada itu Nuffnang juga menyediakan tempat Ping entry iaitu di Innit . Di mana semua blogger yang bergelar status Glitterati sahaja yang boleh ping.

Di bawah ni schedule untuk event Happy Birthday Nuffnang 5th!

Date :: 26 February 2012 (Sunday)
Time :: 6.00 pm - 10.00 pm
Venue :: Neverland Club
Dress Code :: Blue
Siapa yang join Nuffnang 5th Birthday Bash tu Nad wish gud luck ye guys. Mesti cun dan kacak semua termasuk Yuyu Zulaikha kalau pergi tapi entry tak buat lagikan..:)

Category ::
Event Nuffnang

Blogger pilihan entry hari ini::




Jom singgah blog dak simple ni..Click banner for more info..:)

Nak masuk blogger pilihan entry jugak??
Boleh tengok entry di Sini
 


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

16 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lahir incik nuff!! =)

jgn segan silu mai "umah"..huhu..

Nath said...

Don't give up, hopefully one day we might able to meet up in one of NN's event? ^_^

fizafantagirO said...

happy birthday nuff=) .. wahh dh 5 tahun ek ..

Errah said...

glitterati 2 apa kak..masih tak faham2 lg errah ni

Nyamuk Terbang said...

hppy birthday nuff
bleh bg BE byk2 lg kot..ekeke

Yana Libra said...

biasanya event dia sume kat kl eh?

saya pun tak kreatif, malulah nak join..hehe~ :p

munna said...

happy birthday en nuffnang... yg x bestnya BE kak munna kena potong dekat RM 4....

Si BuDaK KaChAk said...

sy ank pokcik adv ler...tp sy kacak....hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

gmba da tyg...jom kak singgah...

p/s : mcm xsesuai pggil akk sbb muke mcm bdk2...hehehe

Amirah Adnan said...

encik nuff kedekut.. x bg duit lg neh ;p

dyabunga said...

dya baru 3 bulan kenal nuffnang..hehe..tak sangka dah lima tahun

p/s : bunga n bella siht je..cuma td diaorang hilang, gelabah dya mencari..hehe..nasib baik jumpa..kalau tak menangis lah dya

Zul Fattah said...

happy bestday nuffnang.. haha.. aku tak guna nuffnang pun

Lia Irdelia said...

ooo.. baru 5 taun..
kalau manusia, 5 taun tu kecik lagi kan.. hehe

aisya said...

selalu pergi nuffnang premiere screening je.. event yg lain tak pulak.. segan la.. hehe

Nisa Greennnpanda said...

Hepi 5th B'day Nuff~!!!

msg to nuffnang:
ape kate kasi sy BE, hoho.. XD

same la kite nad, xdpt gi event tue *ceh poyo je ayat*

FH said...

5 tahun.... =)