Friends of Miss Nadya

21 February 2012

Ingat senang bila ada baby?

Assalamualaikum peeps!

Ujang9897 & Kak Yana MIB kena cekidaut ni sebab dah dapat baby girl. Tak sabar nak tahu nama anak.:)
Masing-masing dah buat entry Best jadi papa ni..('',) dari entry ujang9897 & Assalamualaikum Dunia dari entry Kak Yana

InsyaAllah next month Nad datang..tapi masa tu baby mesti dah besar sikit kan?
Tak pe lah, dah terlanjur datang sana sebab tu Nad datang jugak sebab dah mintak kebenaran ujang 9897 dah..:D

Sabar eh Kak Yana sebab Kak Yana kena Czer, makcik Nad pon ramai kena Czer ni..

Bila baby korang menangis tanpa alasan, apa yang korang akan buat?
Bagaimana korang train tidur korang di kelahiran baby baru?
-macam ujang kata, dia dah kurus -
Bila baby start buang ehem ehehm?


Cekidaut Huggies Malaysia sekarang!

Like Fan Page Huggies Malaysia untuk cekidaut..:)


Category::
Baby & Contest

Blogger pilihan entry hari ini::

Qma Shop

Produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi..Click banner for more info..:)

Qma Shop #1 (5/2/2012)
Qma Shop #2 (11/2/2012)


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

14 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

18??ok sy cuba pcaye ye kak???hehehe

Nisa Greennnpanda said...

Hannah mmg pki huggies pun, hihi~... ^_^

opss..terklik lak, ngehehehehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg bukan mudah!! cth cam spupu yui tu la..anak asyik mrgm..mngis..

smilenajah93 said...

alamak , susah ek kakk ??? :P hehe ~

munna said...

best apa bila ada baby..... mula2 mmg ada rasa perubahan dalam hidup tapi bila tgk anak makin membesar seronok rasanya....

p/s : GSC Lite kat Star Mall tu blm buka lagi ..katanya belum dpt CF lagi...

CekbOlat-bOlat said...

xlame gi kak nad pula.. heheh

O CIKTEDDY said...

erk,baby..hehe

Ujang9897 said...

Hehe..thanks

Nyamuk Terbang said...

kak nad bila lg??ehhe

Si BuDaK KaChAk said...

dtg agkt bendera putih tnda tak sanggup kene serang dengan bom...hehehe

Si BuDaK KaChAk said...

dtg agkt bendera putih tnda tak sanggup kene serang dengan bom...hehehe

Aishah Jahirah said...

pengorbanan parents jaga masa kecik2....hehee

dyabunga said...

hehe..tak sangka susah ye bila ada bby..

Lia Irdelia said...

kena belajar ni..
hehehe...
semua orang akan ada pengalaman yg hampir sama.. :)