Friends of Miss Nadya

24 February 2012

My belove Galaxy Y

Assalamualaikum peeps !


Sebenarnya tengah buat kerja ni tapi tengah layan cerita Hantu Dalam Botol Kicap. Sila Download sendiri..hehe..Layan lah buat entry sekejap..


Stop mengarut, Nad nak cerita pasal semalam Nad nak jugak Samsung Galaxy Y ni jadi petang semalam Nad grab jugak bersama Emy Tecik ni..

Dulu Nad selalu buat entry pasal Samsung je kan? Lepas Galaxy Tab, Galaxy Note punya event, lepas tu Galaxy Nexus tu semua entry basi dari Nad. Akhirnya Samsung Galaxy Y jugak Nad grab kan?

Kepahaman I Phone S II, sepatutnya dari dulu lagi Nad dah grab I Phone S II ni tapi memandangkan duit semakin surut dan surut lagi. Jadi beli lah handphone murah je..:)


Tengah download game sekarang ni sebab wifi kat opis free kan? Semalam beli tapi tak sempat nak download apa-apa pon dan kepahaman penggunaan Android kecik ni memang tak de.


Download aplikasi AirAsia, senang lah sikit nak melancong.. Nak melancong dengan MFH tapi tak tahu lah bila sebab belum jumpa lagi siapa MFH Nad..:)


Standard harga RM499 kan? tapi semalam tekan punya tekan kat tokey tu dapat RM465 sahaja. Tapi 2GB je lah, rasanya petang jap lagi nak tambah 4GB lah sebab Nad dah banyak install program dan berbagai game kot.

Best lah jugak sebab dia ada sistem macam I Phone S II sikit, cakap je dengan Android ni, dia google untuk kita..:)

Paling penting GPS kena ada sebab bulan 3 ni Nad drive sendiri ke KL, tak tahu jalan..:D

Category::
Gadjet

Blogger pilihan entry hari ini::



Semua nya ada dalam blog mama ni, Travel, Resipi, Tutorial dan berbagai-bagai. Click banner for more info..:)


Ads HERE?Boleh tengok entry di Sini 

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

15 comments:

AmalinaRahim said...

wahh untunglaaa dah beli fon baru . hehehe

✿Ummi Myra✿ said...

nad install whatsapp tau, boleh kite whatsapp same2 ye cyg :)

Bulan Syurga Firdausi said...

cantik nye hp :)

misshannajr said...

bestnya..msh berusha nak dapatkan galaxy note..tp selalu bila dah nak cukup duit mst ada bnda lg urgent nak buat sob..sob..sob

Datin Qat ST said...

saya beli RM 499 dapat 8 gb , cover screen , and cover henfon yang getah tu . huhuhu

Eza Boom Boom said...

best la ada handphone baruu.. :) Hee

SOrry dear, Eza baru on9. :)

dyabunga said...

hp baru.. mesti byk game ni..mcm dya penuh game..haha

fRaMe+LenSeS said...

wahh. sama macam my ms F punya tpom. beli sesama gak hari tu . ehehe. y best model ni ada byk cover bakang kan? kaler2 lagi. :D

ubaidillah zulkefli said...

duit bnyk gi mne??? xpe lah..galaxy y tuh dah mantap kott

fatin amalina husna said...

wahh..syoknya dpt hnset baru..
tp husna x pndai sgt nk guna hnset cengkih mengkih nie..haha..

ieyza afieyna said...

wah best nye.. nanakkk gakk.. hee

jelah said...

murahnyer...kt tmpat sy mahal btol..

Mishter Izwän said...

cite hantu dalam botol kicap, best!!

ok la tuh dpt pakai galaxy Y . . asal kan dyer android, sbb apliaksi dah macam windows, mcm2 boleh install

anitadiana said...

bestnya...mesti mahal kan...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

thanks sahring this info... nieza tgh survey skang ni nak beli samsung mini galaxy ke galaxy y... or galaxy ace... tp galaxy ace mahal ooo ;)