Friends of Miss Nadya

26 February 2012

Manusia Sakit Hati

Assalamualaikum peeps!

Nad dah hutang 2 entry sebenarnya. Haish tak dapat update blog kerana emosi tidak stabil.

Dah cukup, sebenarnya Nad nak cakap sebelum ni mamat ni dah pernah komplain pasal blog lama Nad di entry Hodoh lah blog kaw ni.. ..Ingat kan lepastu mamat tu tak ada masalah dah. Eh tetiba mencari masalah balik dengan Nad.

Kes ni terjadi masa Nad nak mintak liker untuk gambar anak Nad di link https://www.facebook.com/photo.php?fbid=380122888681329&set=a.375977135762571.107714.315964095097209&type=3

Geram betul. Rasa nak lempang 50 kali. Kali ni Nad tak nak edit2 dah ..

Ni dah masuk kali kedua https://www.facebook.com/angelahz mencari masalah.. Jadi tak faham kenapa suka mencari masalah.



Keputusan di atas tangan masing-masing lah kan? Tak kira lah kreatif ke tak tu semua terserah kepada diri masing-masing. Nak like ke tak nak semua di atas diri masing-masing.

Owh, budak Temerloh rupanya.Kasar tak ayat Nad situ? Pedulikan sebab kalau hormon tak stabil ni macam ni lah jadinya. Memang tak boleh hindar kalau Nad PMS macam ni. Benda kecik pon boleh jadi besar..

Last Last Nad block dia.. Geram..maknanya Nad terhegeh-hegeh mintak like? Nama pon contest.. Mesti lah kena usaha..

Category::
Tak puas hati

Blogger pilihan hari ini::



Jom masuk blog Adik Nad.. Click banner for more info..:)


Ads HERE?Boleh tengok entry di Sini 
 
<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

10 comments:

Yana Libra said...

Sabar ye nad~ :)

✿Ummi Myra✿ said...

lantak dia la nad, dia dengki tu...nad kan glamer, dia dengki lah tu...pedulikan mnusia hasat dengki mcm tu..sabar je la

Masz Sidek said...

Tak payah layan dia nad... dia dengki tengok sugar glider nad yg cute-miut tu....

fatin amalina husna said...

alahaii..sabar ye k.nad..
dya jealous lar tuu...
k.yuyu ckp org jeles nie ada 2 ktegori..maybe dya nie jeles kategori dengki lar tuu..
mmber husna plak ckp..klau ada org jeles think positif je sbbnya dya xdak apa yg kita ada..kan??

kaishin said...

block terus eh..jgn benci lama2 nnt jadi suka..parah hehe

kaishin said...

block terus eh..jgn benci lama2 nanti jadi suka pulak..parah hehe

~Ku Mahu Itu ~ said...

Sabar2. . .

iyka syafika said...

pns je iyka dgr dye tu komen..bajey angel la sgt...hahahhha..

anitadiana said...

sabar ya nad..biasa lah tu manusia kan...susah nak puas kan hati...perdulikan...

MyKeyPad said...

Sabar. . .sabar. . .sbgai blogger yg enable comments mmg biasa la tu. . .apa lg klo kw tulis blog tutorial dn ada silap skit. . .fuh kat c2 mulalah ada penyalak2 web. . .