Friends of Miss Nadya

22 February 2012

nano white review

Assalamualaikum peeps!

Nad pernah bercerita sikit pasal product dari Nano White ni di entry Cadburry hazelnut atau Cadburry Roast Almond.

Tetiba ada idea nak update blog sebab Fatin Diana bertanya pasal product ni..:)


Ni Awakening Snow Wash pencuci muka harian & Refining Treatment Toner untuk mengecilkan pori-pori dan membuang segala kotoran di muka di mana Nad membeli di Tunas Manja Temerloh dan dapat harga promotion - RM15.90. Kalau ikut harga betul seperti di bawah..:)

Awakening Snow Wash - RM15.90
Refining Treatment Toner - RM19.90


Ini dia,Eye Brightener untuk hilangkan mata panda anda seperti nad. Harganya RM25.90 sahaja untuk 15ml. Alhamdulillah memang berkesan.

Intensive De-Pigmentor - RM48.90 untuk hilangkan jeragat. Mak Nad punya, dah nak masuk 3 botol dia pakai..:)

mata nad ni..:)

Di atas sebelah kiri Clarifying Cleansing Milk berharga - RM19.90 tapi Nad beli RM18.90 di PasarayaAktif Bera dan sebelah kanan pula Refining Treatment Toner - RM19.90 tapi toner tu dah habis..:D

Hasil pakai barang Nano White? Alhamdulillah, eye bag dah semakin hilang dan muka makin menegang. Ye lah Nad kan dah tua . Dah nak berumur 24 Tahun dah bulan April ni..:)

Nak pakai satu set seperti senarai di bawah kena tunggu lah sikit hari..:)

Most effective whitening skincare with nano happy
Awakening Snow Wash - RM15.90
Microfoliating Clay Cleanser - RM17.90
Clarifying Cleansing Milk - RM19.90
Refining Treatment Toner - RM19.90
Polishing Renewal Exfoliator - RM28.90
Omega Day Shield SPF 50++ - RM29.90
Whitening Serum Concentrate - RM59.90
Intensive De-Pigmentor - RM48.90
DNA Protector + Whitening + Pre-Ageing + Refining - RM45.90
Cell Moist Whitenor - RM31.90
Hydrating Whitening Mask - RM25.90
Eye Brightener - RM25.90
Category ::
Girls Stuff

Blogger pilihan entry hari ini::

Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik dan harga yang sangat berpatutan..:)

Tudung Murah Collections #1 (4/2/2012)
Tudung Murah Collections #2 (12/2/2012)

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

7 comments:

Dianaa said...

Agak2 kalau pakai eye brightener tu je boleh tak? :3
#eh, adew namew itew larh. hikhik! Hak tuih! mengada betul en, hahahaa xD

Amirah Adnan said...

nak kena try jugak neh ;p

Gen2Merah said...

saya pun bermata panda ni... org lelaki boleh guna ke Nad? ehehehhe..

selamat pagi yang ceriaaa (",)

starzieti said...

wah, menarik ! eyebag saye nih pun dah makin menjadi2. rase nak try je produk nih. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

harga leh taha gak ea..

yui dok guna safi aje wat masa ni..

Aishah Jahirah said...

muka akak banyak masalah....dah lama xtry produk ni..hehee

Yana Libra said...

Tengok jenis muka org jugak kot..saya pernah try tp cam xsesuai je..hehe~~ :p