Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

22 February 2012

R Series Pink Cosway

Assalamualaikum peeps!

Sebab kan semalam minyak wangi & losyen badan dah habis terpaksa jua lah mengorbankan sedikit duit untuk membeli untuk diri sendiri..:)

Selepas buat entry nano white review demi mencantikkan muka untuk menjadi semakin ayu. wek. #perasan . Sekarang Nad nak mewangikan diri di dalam blog ni..:D

Seingat Nad, 22 September 2011 Nad ada buat entry Shopping Dekat Cosway. Semalam baru beli baru set R Series Pink yang baru..:)

Bedak, deodorant yang lama pon belum habis sebab Nad guna Deodorant enchanteur paris pink  & Minyak wangi enchanteur paris pink bergilir-gilir dengan minyak wangi R Series pink..:)


Set R Series pink Cosway ni Nad beli semalam RM32.90 je sebab sekarang promotion untuk bulan ni.. Al - Maklum lah bila tergilakan pink gini lah jadinya tapi set R Series ni memang superb wangi. Nad suka sangat baunya..:)

Set dari kiri ::
Hand & Body Lotion
Code: 78117 200ml
A lightweight, non-greasy lotion that absorbs easily onto skin. It contains a unique blend of natural emollients and conditioners that provides lasting hydration for supple skin.
Eau de Parfum
Code: 78148 30ml
A sensually romantic fragrance that recaptures the sweet moments and exquisite joys of true love found. Its smooth, alluring blend of velvety woods, extravagant floral and seductive musk evokes the indescribable feeling of love that's essentially romantic. Embrace the passion and magical moment of Everlasting Romance.
Comes in an all-new, elegant perfume bottle that resembles the pure feminity of a sensual woman.
Body Powder
Code: 78115 100g
An irresistibly soft and velvety body powder that helps body stay comfortably fresh and dry for day long confidence. Leaves skin silky to the touch.

Body Spray
Code: 78114 75ml
A luxuriously fragrant, deodorising body spray that awakens the feminine senses and keeps body beautifully scented for refined confidence all day long.
Deodorant
Code: 78116 50g
An alcohol-free deodorant that keeps body softly scented for hours. Contains natural deodorizing properties that provide lasting protection against body odour.
Siapa ahli pergi Cosway sekarang jugak ye..:)

Category::
Girls Stuff

Blogger pilihan hari ini::



Jom masuk blog adik Nad yang tomel ni..Click banner for more info..:)

Ads HERE?Boleh tengok entry di Sini  

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

11 comments:

Gen2Merah said...

produk utk lekai xda ke.. ehehehe.. ya bah nad, mata saya ni macam panda... tu je yang saya faham... mata panda yang Nad maksudkan tu mcm mana? .. ehheehe

Aishah Jahirah said...

pelbagai brg bawah cosway ni...berniat nak beli penapis air cosway dulu..hehee

nuyui a.k.a miss YUI said...

alaa...bukan ahli la yunk..

Dianaa said...

Fuyoo! Part wangian pulak ek. Hihi :D semua pink pula tu

maszull said...

assalamualaikum Nad...wah jenama cosway yer..mama suka lotion die yg color biru tu sedap baunya...:)

ieyza afieyna said...

wah.. pink3... hee.

mesti wangi kan... masuk je blog ni pun dah wangi.. hee :P

cIk JanNah said...

jannah tak pernah pakai barang cosway. betul ker set R series mcm dalam gambar tu rm32.90 jer? kenapa murah sgt? huk3. kene try test lah nie!

O CIKTEDDY said...

wah..mmg bagus eh product ni?trase nk cube lak..ekeke

Lily Erliyani said...

hai..memang wangi sangat awak. kita terlepas promotion. huhu... tapi mmg berbaloi la satu set tu harga kurang dari rm40.

1nt4n said...

hi... nk mntk kebenaran jd kan blog sis sbg testimoni barang cosway dlm forum sy..

kalo sudi singgahlah & bg komen anda =) http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=20134311&posted=1#post20134311

1nt4n said...

hi sis,,

nk mntk kebenaran utk gnekan blog sis sbg testimoni brg cosway di forum perbincangan sy di forum cari gold http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=20134311&posted=1#post20134311

jemput singgah & komen =)