Friends of Miss Nadya

22 February 2012

Beli baju mengandung sudah..:)

Assalamualaikum peeps!

Wah, tak kahwin dah prepare baju mengandung. Macam tak sabar jerk! Dah Nadia sila berhenti merepak macam orang sewel ye..:)

Sebenarnya Nad bukan beli untuk Nad tapi untuk BFF Nad yang sekarang dah pregnant 5 Bulan.. Dia bertanya kedai online mana yang jual baju-baju lawa-lawa. Jadi Nad tolong lah belikan tapi dia bayar..:D

gambar bersama BFF..Sugar Glider mesti di bawa merata-rata ye..^^

Kawan Nad kahwin dah 3 tahun tapi belum ada rezeki untuk menimang cahaya mati, tapi sekarang rezeki dari Allah memberikannya zuriat sulung. InsyaAllah semoga dipermudahkan segala urusan untuk BFF Nad..Amin..

Jeles woo kawan sebaya semua dah dukung anak masing-masing. Tetiba mesti ada soalan sebegini.

'Nadia bila ag eh?' -.-'' oh demm! demm!

Sekarang Nad nak tunjuk dia pilih baju mana dan dari butik mana..:)

Butik Mama

Kawan Nad berkenan baju MBainun 46 - Merah Type 1 Cantik kan? Harga dia RM189.00 sahaja dan potage RM7, Total RM196..cantiknyer, ala..Nad nak baju ni.. -.-''


Butik Mengandung Ibuku AZ

Yang ni murah sikit, Maternity Long Dress (Dayana) . Harganya RM49 sahaja dan postage RM7 jadi Total RM56 sahaja..Cantik kan? Teringin nak pakai.. -.-''


Sekian, baju di atas semua untuk Kawan Nad bukan untuk Nad taw..:D

Category::
Girls Stuff

Blogger pilihan hari ini::

Photobucket

Dapatkan tudung,hijab,awning ,shawl yang murah serta cantik dan harga yang sangat berpatutan..:) 


Tudung Murah Collections #1 (4/2/2012)
Tudung Murah Collections #2 (12/2/2012)

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

11 comments:

aisya said...

tu la.. jeles kan bila kwn2 ramai yg dh ade ank sendiri.. turn kita ni bila la pulak.. huhu..

p/s: nad, senang ye bawa sugar glider tu g mne2? hehe

CikAnyss' :O said...

wahhh , ingatkan nad yang gndung ye , hihi ,, nad , jom tgk bb cream lariss sekarrang , best result , leh beli kat anys :)

kaishin said...

kalau utk nad pun apa salahnya..standby awal-awal ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2 gak tu..

robotkuning said...

kadang-kadang seksi je tengok orang pakai baju mengandung..erk..ahhh..sudah.

fatin amalina husna said...

hehe..igtkan nak beli utk prancangan awal td..ngeh3..:P

Yana Libra said...

lawa-lawa baju tu..hehe~~

MyKeyPad said...

Apa salahnya beli satu. . .kn nanti ngandung jg. . .hihi. . .

Dr Hafiz said...

Salam perkenalan... pandai Nad promote... kalau wife saya tgh mengandung mesti saya nak belikan utk dia baju tu...

Dianaa said...

Nak ulang balik soalan tu. Kak Nad bila lagi? :p hihi! Saje sakat. Jangan marah ek, nanti kena jual. Hahaa

ieyza afieyna said...

kak nad kwin la cepat2.. hee..