Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

28 February 2012

Sedih tak dapat blogwalking T_T

Assalamualaikum peeps!


Ya Allah sedih juga sebab Nad dah lama tak ceria blogwalking macam orang kena sawan kat blog korang. Minta maaf dan jangan risau. Petang nanti Nad hold kejap kerja, Nad blogwalking macam buat ribut kat Twitter ye..:)

Sedih jugak sebab kerja terlalu banyak walaupon tengok Nad hu ha hu ha kat sana >> Twitter << ..Sampai kan Nad dah lupa laman web rasmi kerja tu.. T_T  Terukkan Nad?


Bukti yang Nad betul-betul terlupa laman web tu sampai terpaksa redah bilik bos kejap tadi..:)

Lagi satu Nad sedih sebab blog ni macam tak bagi Nad ping sesuka hati sudah.. T_T


Ada sesiapa jadi macam ni jugak? Sedih nya.. T_T

Category::
Sad Condition

Blogger pilihan hari ini ::



Blog dia biru dan sangat tenang di sana.. Click banner for more info..:)

Ads HERE?Boleh tengok entry di Sini 

<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)

5 comments:

gadismanja said...

jgn sdeh2 ,, :) smile

fatin amalina husna said...

alol0o..sabar ye k.nad..

sdeyh benor tgk rupa kucing tuu..haha..

Amirah Adnan said...

sabar2.. ujian semua tu..

p/s : viber dah ade dah.. hehe.. jom laaa.. nanti emel no ye dear?:)

Wallahua'lam said...

as salam..
alah~
rilek je~

pakcik tak blogwalking berminggu minggu berbulan-bulan ok je

:p

siap entri, dah. tinggal blog

=.=

bagi anak nad kat pakcik. hahaha

kaishin said...

alolo cian nad..berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul..ceewah ;)

sori lupa letak link ari tu :p