Friends of Miss Nadya

26 February 2012

teman anak main


Assalamualaikum peeps!

Rindu nad kat kawan-kawan semua.. sedih pon ada sebab nad ada hutang 2 entry blogshop. minta maaf diatas kesilapan teknikal yang tak boleh di elakkan kerana ada problem sedikit..

malam ni nad jadi ibu mithali kepada anak sugar glider nad ni dengan melayan mereka sepenuh perhatian..

amadhani memang manja terlebih. almaklum lah female kan?..

ini entru pertama nad dari galaxy y nad. hehe..

macam tah apa-apa je nad taip ni. pening kepala sekejap.

bagi pengguna twiiter di luar sana jom tuit bersama nad di @miss_nadya ..

bagi pengguna android yang ada viber boleh lah chat dengan nad sekarang.. amik nombo nad di facebool nor nadiah ye..

nad dah dapat viber dan ber whatsapp dengan blogger terengganu iaitu www.amirastudios.com tu..

jangan marah nad lambat membalas kunjungan je blog korang ye..

27/2/2012 edit entry yang typo...hihi..:D



Published with Blogger-droid v2.0.4

11 comments:

Amirah Adnan said...

hehehe..ibu mithali ;p

untunglah suke binatang, mira langsung takleh.. taktau nape

dyabunga said...

dya pun tgh layan ank dya ni..hehe

kaishin said...

ibu mithali ni hehe

kaishin said...

nad kena tag ngan saya hehe

fatin amalina husna said...

morning ibu mithali..^^V
amadhani rindu lar tu..hehe..

btw k.nad, SG nie akan membesar ke?? husna ada tgk pic kat fb yg contest tuu..ada yg dah 2 thun klau x clap..besar mcm tupai dah..haha..

Eza Boom Boom said...

amadhani jangan nakal-nakal tau :) Hee. Eza pun dah lama tak jenguk kak nad. sorry ye akak.. :D

Nurulbadiah Lai said...

anak nad sgt comel okey~

ieyza afieyna said...

hee.. ptut la cara penulisan macm len.. first tyme type entry guna bende tu ye..

ade ckit2 typo.. hee... :)

Lia Irdelia said...

hye nad.. lama rasa x singgah sini..
huhuuhu

ubaidillah zulkefli said...

haha..typo2..biase la tuh..guna enset mmg susah!

nuyui a.k.a miss YUI said...

hp bru dah dia yer..