Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

28 February 2012

Qma Shop #3 (27/2/2012)

Assalamualaikum peeps!

Tahu kan, Nad tengah beradu tenaga untuk contest like mengelike macam ribut taufan sampai nak pitam kepala like sana like sini.. Exchange sana Exchange sini.. lepas tu buka balik message lama di facebook di other.. OMG - Oh Mak Gayah betul sebab semua message lama yang Nad tak pernah buka..

Stop bebel panjang macam entry Mak Cik Kiah kat sebelah tu.. -.-''

Jom Nad perkenalkan Blogshop best iaitu Qma Shop yang menjual berbagai Produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi..

Nad nak sentuh isu Hal Wanita kerana ramai readers wanita mungkin di blog Nad?

Lelaki terbaca? Tak pe lah, baca untuk kebaikan isteri anda..:)

Atika Beauty Product




Harga : RM 45.00 (SM) / RM 50.00 (SS)
Khasiat:
Dari Segi PAYUDARA DAN PUNGGUNG
Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
Membesarkan kembali payudara yang mengalamli pertumbuhan yang terbantut.
Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.

Ubat ni Nad suggest untuk Mak Ngah Nad kerana Mak Ngah pernah kena operation dan mak Nad pula pernah buat pembedahan membuang ovari..

Ayuzip - Kembalikan Kegemilangan Ketika Zaman Dara Anda !!!

Hihi Nad malu lah nak cakap pasal entry ini..:D

Aduyai..tekan kat link tu boleh?
PEMBELIAN MENGIKUT PAKEJwww.qmaeshop.com/promotion Interested?ORDER NOW at www.qmaeshop.commore info ada kat sini qesahqasehqmaridh.com
Ads HERE?Boleh tengok entry di Sini

Qma Shop

Produk kecantikan dan kesihatan anda dengan harga yang lebih murah dan berpatutan. ProdukVCO Catalyst, Collagen Catalyst dan banyak lagi..Click Banner for more info..:)

Qma Shop #1 (5/2/2012) - Entry Review #1
Qma Shop #1 (11/2/2012) - Entry Review #2


<--- Click Nang kalau suka entry Nad..:)