Friends of Miss Nadya

VIEW & SHARE THIS CAMPAIGN !!

14 December 2011

Cek Dari Churp Churp Dah Sampai


Assalamualaikum..

Alhamdulillah cek dah sampai sekejap lagi nak pergi bank. Nad cash out 5 November tak silap di entry Duit Oh Duit | Mata Duitan

Sebelum ni nad pernah merasa duit says.my je di entry Duit Says.My Dah masuk..

Sekarang tunggu cek dari pakcik Nuffnang pulak di mana nad cash out pada bulan lepas. Tiba-tiba nad rasa macam nak pakai #GalaxyNoteCelcom sebab Celcom ada tawarkan harga hebat.

12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..alhmdulillah..

sumysya said...

tahniah...best nya kan...guna jari je leh dpt duit kan....leh la mintak tipss...

Anonymous said...

nanti blnaja aku ok..:)

aimaniman said...

tahniah..akak punya nuff 45 hengget je..tu pun puas nunggu sampai berjanggut..

✿Ummi Myra✿ said...

wahhhh bestnye nad.....congrat ye syg!!!
p/s: pages myra coding error, myra bg mialiana.com tgk dia ckp, pages ni smpy bile2 tak mnjadi, kalo nak guna menu tab jugak kena pakai link post entry je la huhu

smilenajah93 said...

wahhh ~~~ akk , blnja blnja :)

nabila faryzza said...

wahhh, aku kayo!! hehe :)

diana said...

tahniah ye..:)

Ezzattie said...

wah bestnyee! tahniah kak!
ezzat baru mula semalam churp2 :'(

Nyamuk Terbang said...

fuyoo bestnya

Ku Azhar said...

tahniah! :)

.rENEx. said...

wah..bestnye..belanja2 :)